Gratis Aanmelden

Oudere granny (53) naaien

DummFotze650 (53)

Guten tag, mijn naam is Edith. Ik woon in Lontze en ik spreek zowel Duits als Nederlands. Duits is wel mijn moedertaal. Wijlen mijn man was niet alleen mijn levenspartner maar ook mijn meester. Wij deden samen erg spannende dingen. Zo hebben wij een keertje afgesproken in een hotel met wildvreemde mannen om mij daar te laten vernederen en misbruiken terwijl hij alles fotografeerde. Lecker! De foto s toon ik je met plezier! Maar wat ik hier zoek is geen man om fotos aan te tonen. Ik zoek hier een

Maak contact met haar
  1. Naam: DummFotze650
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 9/1/1965
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Oudere granny DummFotze650 van 53 naaien
GewoonGeil (51)
★★★★☆
Ik ben gescheiden en sinds dien zo verschrikkelijk veel zin in een lekker geile man. Ik wil weer eens geneukt worden zoals het hoort. Geen laffe vluggertjes!
Lekkere vrouw naaien
DiscreetSMcontact601 (51)
★★★★☆
Ik wil alles mee maken wat maar mogelijk is maar mijn man wil niet verder gaan helaas!
Lekkere vrouw vinden
Petra65 (57)
★★★★☆
Leuke, vlotte dame, die in de tweede helft van haar leven nog graag leuke dingen wil ondernemen met een leuke, vlotte heer :-) En voordat je ja zegt, misschien aardig om te weten, dat ik in het rijke bezit ben van drie kinderen, waarvan alleen de jongste nog in co-ouderschap thuis woont. Ik als administrateur voor diverse bedrijven werk en dit doe als zzp- er. Mijn grootste passie volleybal is, helaas al enige tijd op mijn retour, maar dat nog super leuk vind om te doen. Ben dus sportief, maar ook integer, zelfstandig, empathisch, soms uitbundig, soms tikkie introvert, veelal positief en goed gehumeurd! Zeg nu nog maar eens nee-)
Oude granny dates
Dresskie (50)
★★★★☆
Ik hou niet zo van het directe aanspreken van mannen in het openbaar.. Hier voel ik mij wat comfortabeler bij en wie weet komt er wat leuks uit.
Sexy vrouw penetreren
LindaSex (51)
★★★★☆
Ik zoek een man tussen 25 en 75 jaar met een grote lekkere pik en goed met zaad gevulde ballen die me dringend wil komen likken en neuken. Mijn man kijkt toe maar zal verder afstandelijk blijven. Verzorgd zijn en geen vreemde luchtjes hebben is een vereiste. Mannen die door een opgezwollen bierbuik hun pik niet meer zien staan mogen ook gerust mijn profiel over slaan.
Oude vrouw naaien
VeerleWilDaten (60)
★★★★☆
ik moet zeggen naarmate ik langer rondkijk, ik het steeds spannender vindt op deze site, en dat is de reden dat ik hier nu zelf mijn profiel heb gemaakt. Wel alleen serieuse reacties graag
Geile oma daten
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Neuken met Wouke
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Pijpen met slikken met Karlien
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Neuken met Beertje
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Neuken met Mieneke
© 2024 grannydates.nl