Gratis Aanmelden

Oudere vrouw (52) dates

MolligeHerma (52)

Wegens omstandigheden kan mijn man geen erectie meer krijgen.. Dit is al een hele poos zo helaas en ik dacht dat ik daar wel mee kon leven.. Maar jeetje wat valt me dit zwaar om zijn pik nooit meer in mijn kutje te voelen! En kan me niet voorstellen hoe dit voor hem wel niet moet voelen, wel geil voelen maar hem met geen mogelijkheid omhoog krijgen.. Maar ik voel me echt ongelukkig, vandaar dat ik nu stiekem heel egoistisch voor mezelf kies..

Maak contact met haar
  1. Naam: MolligeHerma
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Noordwijk
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 12/6/1969
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Oudere vrouw MolligeHerma van 52 dates
Deluksvogel (65)
★★★★☆
Met een vriendin een gekke afspraak gemaakt, als ik op m n 65ste nog single zou zijn dan zou ik mezelf inschrijven op een datingsite. Nou hier ben ik dan mannen. M n foto s zijn niet echt geweldig, maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Ben op zoek naar een maatje en wie weet groeit dat uit tot wat meer.
Mature gilf verwennen
Dwang (54)
★★★★☆
Een dominante man zou voor mij helemaal perfect zijn. Ik geniet van het onderdanige, geniet van de dwang en de opgelegde orders die ik van U krijgen zal. Natuurlijk heb ik een imposante voorraad persoonlijke speeltjes en attributen, die van U mogen natuurlijk ook, maar U heeft niet perse een eigen voorraad nodig om mij te dwingen bepaalde handelingen te ondergaan. Heeft U interesse in een nieuwe, gewillige sub die zich graag laat dwingen?
Oude granny contacteren
Abi_gaill (56)
★★★★☆
Dit stout (oud) dametje kan erg genieten van de aandacht van een aardige man en heer! Als jij vrijgezel bent en je bent beschikbaar om plezier mee te hebben, laten we dan iets leuks met zijn tweetjes gaan doen! Heb jij al iets in gedachten?
Geile granny daten
HelgieS (55)
★★★★☆
Mijn leven heb ik wel op de rit en over het algemeen genomen ben ik wel tevreden met wat ik heb. Een mooi huis en zelfs nog een tweede vakantiehuisje er bij waar ik regelmatig naartoe ga als ik me af wil sluiten van alle drukte en stress. Lukt me niet altijd dus moet ik hier een manier zoeken om te ontstressen. Hoe kan dat beter dan met spannende date in de sauna?
Oudere granny verwennen
DoeAuditie (67)
★★★★☆
Ik ben de heerser over mijn eigen poppentheater. Die marionetten zijn mijn subs (momenteel een clubje van 6) en ik bespeel de touwtjes. Ik dwing ze om elkaar te bevredigen, te pijnigen en te verkrachten in een groepsoptreden. Zelf ben ik slechts de regisseuse en deel de zwaardere straffen uit aan de poppen die niet reageren aan het trekken van de touwtjes. Deze zwaardere afstraffingen doe ik meestal prive maar een enkele keer publiekelijk als waarschuwing voor de andere marionetten.
Sensuele gilf verwennen
Marritta (50)
★★★★☆
Leuk, single, en af en toe een beetje prettig gestoord! Moet wel eens kunnen toch, ik ben wel in voor een grapje, en dat is met de sex ook wel zo! Ik wil het allemaal niet te serieus gaan doen hoor, ik vind een beetje humor erbij moet kunnen toch?
Lekkere vrouw penetreren
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Neuken met Diewertje
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Borsten betasten met Rosan
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Neuken met Joke
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Neuken met Marije
© 2024 grannydates.nl